top of page

Grupo Luanda

Público·44 membros

Yeni bir platformaya qeydiyyatdan əvvəl şəxsi məlumatların reklam və marketinq məqsədləri üçün istifadə olunub-olunmadığını da yoxlamağa çalışıram. Bəzi xidmətlər istifadəçiyə müxtəlif bildirişlər göndərir və məlumatların tərəfdaşlarla paylaşılması barədə geniş şərtlər təqdim edir. Belə hallarda marketinq məqsədli məlumat istifadəsinə razılığın məcburi olub-olmadığını necə müəyyən etmək olar? İstifadəçinin sonradan bu razılığı dəyişmək və ya bildirişlərdən imtina etmək imkanının olması məxfilik baxımından nə qədər vacibdir?

9 visualizações
Kiloper Ferk
(18. 8.)

Mən yeni saytlarla tanış olanda ilk növbədə onların əsas səhifəsinə baxıram. Saytın quruluşu, bölmələrin yerləşməsi və istifadəçiyə verilən məlumatların aydınlığı mənim üçün vacibdir. Bəzən yaxşı görünən bir platformada lazım olan məlumatı tapmaq çətin olur, ona görə əvvəlcə bir az araşdırmaq daha düzgündür. Bu mövzuda maraqlananlar ünvanına nəzər sala bilərlər. Mən belə səhifələrdə əvvəlcə təqdim olunan məlumatları oxuyur, sonra istifadə qaydalarına baxıram. Hesab təhlükəsizliyi və şəxsi məlumatların qorunması kimi mövzular da diqqətdən kənarda qalmamalıdır. Məncə, internetdə hansısa xidmətdən istifadə etməzdən əvvəl onun imkanlarını və şərtlərini özünüz qiymətləndirmək ən düzgün yanaşmadır. Hər istifadəçinin gözləntisi fərqlidir, ona görə son qərarı insanın özü verməsi daha məntiqlidir.

Regua_Logos_GrupoLuanda.png
LUANDA_rodape_site.png

+55 (11) 3924-3259 /3921-8339

vendas@luanda.com.br
redacao@luanda.com.br

©2024 por Luanda

Todos os direitos reservados.

Rua Joaquim de Almeida Morais, 273
Jd Magali - CEP 02844-000 - São Paulo-SP - Brasil

bottom of page